ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Δημιουργήσαμε μια εταιρεία σκεπτόμενοι σαν πελάτες, προσφέροντας σε εταιρείες και πολίτες 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο, επίσημες – επιστημονικές μεταφράσεις και διερμηνείες σε 125 γλώσσες του παγκόσμιου χάρτη και σε 214 επιστημονικές κατευθύνσεις, μόνο από εξειδικευμένους επιστήμονες ανά κλάδο μεταφραστές (τεχνολόγους, μηχανολόγους, οικονομολόγους, δικηγόρους, ιατρούς, φιλολόγους, κτλ) σε χρόνους που αποδεδειγμένα καμία μεταφραστική  εταιρεία δεν θα μπορούσε να επιτύχει.

μεταφράσεις απόλυτης εγκυρότητας
 

ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑ ΚΛΑΔΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΣ

Η Ελληνική Μεταφραστική Εταιρεία παρέχει απολύτως έγκυρες μεταφράσεις – διερμηνείες γιατί επιλέγει για την εκτέλεση τους, αποκλειστικά και μόνον εξειδικευμένους επιστήμονες ανά κλάδο μεταφραστές (τεχνολόγους, μηχανολόγους, οικονομολόγους, δικηγόρους, γιατρούς, φιλολόγους, κτλ), με πολύχρονη παραμονή στο εξωτερικό, άριστους γνώστες της γλωσσικής νοοτροπίας της γλώσσας που αναλαμβάνουν υπεύθυνα να μεταφράσουν, σε χρόνους και σε γνώση της επιστημονικής ορολογίας, που δεν θα μπορούσε να επιτύχει ποτέ ένας απλός μεταφραστής.

μεταφράσεις από επιστημονικά καταρτισμένα στελέχη
 

Η  24ΩΡΗ υπεύθυνη ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ κάνει τη διαφορά στη Μετάφραση!!!

Είμαστε η μοναδική Ευρωπαϊκή Μεταφραστική Εταιρεία 24ωρης εξυπηρέτησης.

Η Ελληνική Μεταφραστική Εταιρεία, από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας της, παρέχει στους πελάτες της, εταιρείες και πολίτες, 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο επίσημες-επιστημονικές μεταφράσεις και διερμηνείες, γραμματειακή υποστήριξη και executive translation services σε εταιρείες και πολίτες, κατανοώντας απόλυτα ότι οι ανάγκες τους δεν γνωρίζουν σύνορα, ωρολογιακές ζώνες, διακοπές και αργίες. Εκτελούμε αν χρειάζεται ακόμη και απόλυτα αυθημερόν μετάφραση σε 125 γλώσσες (ελληνικά – αγγλικά ).

24ωρο service μετάφραση ελληνικά - αγγλικά + 125 γλώσσες
 

ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ

Υποστηρίζουμε 125 γλώσσες  (μεταφράσεις Ελληνικά – Αγγλικά)

Ισότιμες  του   Υπουργείου   Εξωτερικών

…αποδεκτές υποχρεωτικά βάσει νόμου* … από όλες τις δημόσιες υπηρεσίες και ιδιωτικούς οργανισμούς.

(* κώδικας περί δικηγόρων, Ν.Δ. 3026, της 8ης Οκτώβρη 1954) Περισσότερες πληροφορίες για να ενημερωθείτε  για την   επίσημη μετάφραση σε ελληνικά – αγγλικά (125 γλώσσες)

μετάφραση επίσημη ελληνικά αγγλικά + 125 γλώσσες
 

Page 1 of 5 : Next Page

Posts